Vragen van stemmers

FAQ

Het kan zijn dat je als stemmer vragen hebt over de verkiezing of over het stemmen zelf. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen dan vind je onderaan het contactadres van de organisatie zodat je jouw vraag kunt stellen.
 

1. Hoe kan ik zien wie er genomineerd zijn?
Kijk in het overzicht van de genomineerden. Bij het uitbrengen van een stem selecteer je jouw favoriet en breng je een stem uit.


2. Mijn favoriete wellnesscentrum staat er niet tussen. Hoe meld ik die aan? 
Staat jouw favoriet nog niet in de lijst van genomineerden, vraag hen dan om zelf contact op te nemen via info@dutchwellnessawards.nl. 


3. Wie mogen er genomineerd worden?
Een genomineerde dient een statutair gevestigde onderneming binnen Nederland te zijn. De organisatie beoordeelt of een wellnesscentre wordt toegelaten tot de verkiezing.


4. Wanneer ik mijn postcode invoer tijdens het stemproces, krijg ik de melding dat de postcode ongeldig is.
Nieuwe postcodes worden soms nog niet herkend, vul in dat geval een andere postcode uit de woon- of vestigingsplaats in.


5. Ik woon in het buitenland en wil graag mijn stem uitbrengen, maar mijn postcode wordt niet geaccepteerd.
Buitenlandse postcodes worden niet geaccepteerd, omdat dit een verkiezing is voor mensen die in Nederland woonachtig zijn. 


6. Ik ontvang geen bevestiging van mijn stem per e-mail.
Controleer eerst of de bevestiging in de ongewenste berichten / spambox terecht is gekomen. Is dit niet het geval, dan kan je via deze link opnieuw een bevestiging aanvragen. 


7. Kan ik vaker stemmen?
Je kan met je e-mailadres 1 keer stemmen. Let op dat je de stem bevestigd door op de link in de bevestigingsmail te stemmen. Pas dan telt de stem mee en kun je kans op de prijzen maken  Het is niet de bedoeling dat je met meerdere e-mailadressen stemt. De organisatie voert daarom regelmatig controles uit en kan stemmen die onrechtmatig zijn uitgebracht omgeldig maken. 


8. Hoe kan ik zien hoeveel stemmen mijn favoriete genomineerde heeft ontvangen?
Een aantal maal wordt er een tussenstand gepubliceerd. Deze tussenstanden kan je (straks) zien op de pagina Tussenstand. Tussen de momenten van publicatie van de tussenstand in, is het niet mogelijk om te zien hoe vaak er op jouw favoriete genomineerde is gestemd. Pas bij de laatste tussenstand wordt het aantal stemmen en de gemiddelde waardering vermeld. 
 

9. Mijn email adres wordt niet herkend, kan ik nu wel stemmen?
Het systeem ziet sommige domeinen waaronder @inbox.com als oneigenlijke e-mailadressen ook wel 'wegwerp e-mailadressen' genoemd. De herkomst en echtheid van dergelijke e-mailadressen kan niet worden geverifieerd en dus kan er helaas niet mee gestemd worden.


10. Het lukt mij niet om te stemmen via de mobiele website
Mocht het voorkomen dat het niet lukt om via de mobiele website te stemmen, dan zit rechtsboven op de mobiele website een button waarmee je naar de normale website gaat. Je kan dan op de normale website alsnog stemmen.


11. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan vanaf 1 februari 2023 tot en met 14 maart gestemd worden.


12. Hoe worden de winnaars bepaald?
Genomineerden maken in de provincie waar zij gevestigd zijn kans op De Dutch Wellness Award. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 65% mee en de gemiddelde waardering voor 35%. Ook de landelijke winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Er zijn minimaal 100 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

 

13. Hoe weet ik of ik een prijs heb gewonnen?

De prijswinnaars worden vermeld in de nieuwsbrief van de verkiezing die je uit naam van de verkiezing ontvangt na afloop van de verkiezing (als je daar mee akkoord gaat tijdens het stemproces en je stem hebt bevestigd). 

Partners
Troskompas538United ConsumersSaunaGidsCostaCabanaKnuffel

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;script type="text/javascript"*gt; window.omnisend = window.omnisend || []; omnisend.push(["accountID", "613884473b91ae001d768d59"]); omnisend.push(["track", "$pageViewed"]); !function(){var e=document.createElement("script");e.type="text/javascript",e.async=!0,e.src="https://omnisnippet1.com/inshop/launcher-v2.js";var t=document.getElementsByTagName("script")[0];t.parentNode.insertBefore(e,t)}(); *lt;/script*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details