Meest gestelde vragen door genomineerden

FAQ genomineerden

Je bent genomineerd en hebt vragen over de verkiezing. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact met op met de organisatie.
 

1. Wat kan ik als genomineerde winnen?
De titels alleen al zijn de moeite waard om te winnen. Echter, daarnaast ontvangen winnaars de volgende gegarandeerde publiciteit; 

TrosKompas (125.000 lezers!) draagt de verkiezing en wellnesscentra een warm hart toe en is daarom partner van de Dutch Wellness Awards. Zij schrijven in februari 2023 een groot artikel over wellness. Nadat de uitslag van de verkiezing bekend is geworden publiceren zij een groot interview met de landelijke Vakjury Winnaar en worden de provinciewinnaars vermeld. 

Alle provinciewinnaars krijgen een campagne in de regionale media in hun verzorgingsgebied. De Vakjury Winnaar en de genomineerde met de meeste stemmen ontvangen een landelijke mediacampagne. 

Een nominatie en een titels zijn natuurlijk ook interessant om free publicity mee te genereren. 

 

2. Hoe zijn de nominaties tot stand gekomen. 
De organisatie heeft in samenspraak met Saunagids.nl op voorhand een aantal wellnesscentra genomineerd. Er kan niet genomineerd worden door bezoekers (wel gestemd). Wellnesscentra die nog niet genomineerd zijn maar dat wel willen zijn kunnen zich zelf aanmelden. Dat kan via info @ dutchwellnessawards.nl. De redactie oordeelt dan over toelating. Een wellnesscentra dient een statutair gevestigde onderneming binnen Nederland te zijn.

 

3. Hoe worden de winnaars bepaald?
Lees hier hoe de provinciale en landelijke winnaars worden verkozen.
 

4. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?
Het werkt vaak het beste om jullie achterban een e-mail te sturen met  maar 1 onderwerp. "Help ons en breng nu een stem uit". Tijdens de stemfase is er een directe stemlink voor jullie beschikbaar!

Daarnaast is het de moeite waard om jouw nominatie via social media, zoals Facebook, Instagram en Twitter uit te dragen. Informeer ook de lokale en regionale pers over jouw nominatie. Gratis promotiemateriaal is hier beschikbaar


5. Mijn collega wil ook die leuke genomineerden nieuwsbrief over de verkiezing ontvangen, kan dat?  

Ja, stuur een e-mail naar info @ dutchwellnessawards.nl
 


6. Wie is de initiatiefnemer van de verkiezing? 
Organisator van de verkiezing is Vote Company in nauwe samenwerking met de partners TrosKompas, Saunagids, de DJ's van Radio538, CostaCabana, UnitedConsumers en Knuffle. 

Het stemproces en de bijbehorende "eerlijkheidscontrole bij deze verkiezing" worden gedaan door het onafhankelijke Vote Company


7. Zijn er algemene voorwaarden van toepassing?
Jazeker, lees hier de voorwaarden. Alle stemmers en genomineerden verklaren zich hiermee akkoord.


8. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan van 1 februari 2023 tot en met 14 maart 2023 gestemd worden.

 

9. Kan ik de gegevens van de stemmers inzien? 
Nee, in het stemproces bewaken we de anonimiteit van de stemmer.

Partners
Troskompas538United ConsumersSaunaGidsCostaCabanaKnuffel

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;script type="text/javascript"*gt; window.omnisend = window.omnisend || []; omnisend.push(["accountID", "613884473b91ae001d768d59"]); omnisend.push(["track", "$pageViewed"]); !function(){var e=document.createElement("script");e.type="text/javascript",e.async=!0,e.src="https://omnisnippet1.com/inshop/launcher-v2.js";var t=document.getElementsByTagName("script")[0];t.parentNode.insertBefore(e,t)}(); *lt;/script*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details